«Smak og prat kurs»
- til bords med noen av Norges beste siderprodusenter
Vi har satt sammen en herlig kursserie hvor du møter tre dyktige siderprodusenter som serverer deg sine beste sidere! Smakingen ledes av Thomas Digervold som er pommelier (sider-sommelier). Den anerkjente kokken og sommelieren Christer Økland fra Fjordtind Hotels matcher drikken med noen deilige lokalmatsmaker fra sjø og land.
Kursene holdes på "kjøkkenet" i tredje etasje på Kulturhuset. Hvert kurs varer ca. 45 minutter.
Vær rask ute, for det er få billetter til hvert kurs.
Gled deg til lett og ledig stemning, gode smaker og en fin prat - tett på produsentene!
Oversikt kurs - kjøp billetter til høyre:
Fredag 11.11. kl. 19.30
- 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med Apal Sideri, Lofthus Ekspedisjon og Tall Ship Craft Cider/Fjordfolk
Lørdag 12.11. kl. 15.00
- 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med Hardangergutane, NeRø Frukt og Sider og Store Naa Siderkompani
Lørdag 12.11. kl. 16.30
- 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med med Lofthus Sideri, Alde Sider og Balholm
Lørdag 12.11. kl. 18.00
- 3 produsenter, 3 sider og 3 lokalmat-smaker med Kvestad, Lien Gård og Tall Ship Craft Cider/Fjordfolk
Ønsker du å smake deg gjennom mer av bredden av Norsk sider hos 23 av landets beste siderprodusenter?
Da anbefaler vi deg å kjøpe inngangsbilletter til siderfestivalen 2022 her: https://matarena.ticketco.events/no/nb/e/norsk_siderfestival_2022
NB: Du kan delta på kurs uten å kjøpe inngangsbillett.
Matarena er arrangør av Norsk Siderfestival.
Restriksjoner
Aldersgrense for inngang til Norsk Siderfestival er 20 år.
Billetter refunderes ikke, med mindre arrangementet avlyses.