For produsenter og importører
Sider og vinmakere, importører og presse blir invitert til Bergen, og det er flere har som ymtet frempå at de har lyst til å besøke siderier her i Norge. Dette håper vi at vi kan legge til rette for, og norske produsenter har sagt de har veldig lyst til å utveksle erfaringer og få besøk.
Vi vil også legge opp til sosial møteplass for utstillere både fredags og lørdags kveld, og samarbeid med restauranter og barer i Bergen
Det vil bli anledning for Horeca til å besøke festivalen alene en time før publikum slippes inn.
Billetter er endelig sluppet for publikum, påmelding for produsenter er åpnet. Det er meget begrenset antall av begge deler, så man bør melde sin interesse fort.
Hvordan kan jeg delta på Bergen Bobler, hva koster det og slikt?
Det er begrenset med plasser på messen, så man bør hive seg rundt om man har lyst på en av plassene
**Pris for deltakelse:**
Deltakeravgiften er 3000 NOK pluss mva (25%) per bord.
Om man ønsker kan man kjøpe flere bord- ta kontakt om dette er aktuelt.
**Dette er inkludert:**
Et bord til utstilling av flasker
Glass til smaking
Bøtte med is
Profilering på hjemmeside og øvrige sosiale medier.
Inngang på interne arrangementer
**Forpliktelser for utstiller:**
Utstilleren må selv sørge for avkjølte bobler og nødvendig personale og utstyr til sitt bord. Det er i utgangspunktet kun flasker som godtas på stand.
Utstilleren er ansvarlig for egne reise- og oppholdsutgifter.
Å sende promo materiale i god tid før festivalen.
Minst 3 bilder av produsenten /gård e.l lign, uten glass/flasker/ objekter som kan komme i konflikt med alkoholloven. (Produsent lanseres ikke før dette er sendt oss. )
**Betalingsvilkår:**
Deltakeravgiften faktureres ved inngåelse av kontrakten og må betales så fort som mulig.
Beløp for stand (3750 inkl mva) kan også betales til
Knt nr 3626.65.35079
Merk med navn på importør/ produsent.
Betaler man tidlig blir man sluppet tidlig til festivalen.
**Signatur:**
Ved skriftlig eller muntlig påmeldings bekrefter utstilleren å ha lest og akseptert vilkårene i denne kontrakten.
Send en mail til thomas@festikjeften.no eller melding til 95878179 med navn, firma, telefonnummer, mailadresse og type produkter for å melde deg på.
Sted: Hallen, USF Verftet, Bergen
Dato: Lørdag 9. august 2025
Tid: Horeca: kl. 14:00 |
Publikum: kl. 15:00–18:00
Aldersgrense: 18 år
Festivalen arrangeres som et samarbeid mellom USF Verftet, Kippers, Fest i Kjeften og Foreningen for mat- og drikkekultur.
Festivalsjef er Thomas Digervold
Presse kan ta kontak med Thomas eller Fredrik Saroea.
Fredrik Saroea
+47 481 16 604
fredrik@usf.no
Thomas Digervold
+47 958 78 179
digervold@gmail.com