Unike kombinasjoner 

Om oss

Thomas Digervold er utdannet ølsommelier ved Beverage Academy Norway og har jobbet med drikkevarer de siste 15 årene i Bergen, Oslo og Tromsø, på plasser som Apollon Platebar, Kulturhuset Oslo og Store Norske Fiskecompani. Han er også utdannen arbeids- og organisasjonspsykolog og har lang erfaring med arrangement-, konsert-, event og festivalavvikling, etter å ha jobbet i musikkbransjen i mange år. Etter å ha vært igjennom drøssevis av øl- og vinsmakinger ble Thomas nysgjerrig på hva slags andre ting som kan passe i kombinasjon av øl. Kombinasjonen ost og vin er en klassiker alle kjenner til. Men hva med Øl og ostl? Øl og sjokolade? Tanken som oppstod hos Thomas var at hvis råvarene er gode, og smaken komplimenterer, er det vel ingen grunn til at det ikke skal være enda bedre sammen?

 

Nå holder Thomas utsolgte smakinger landet rundt under konseptnavnet Fest i Kjeften. Han har også sin egen tv-serie på Matkanalen og Snapchat, jobber med oppstart av podcast, og har vert dommer i ulike mat- og drikkekonkurranser som NM i Gardsost og Det Norske Måltid.

 

Se mer om  Thomas sin varierte og spesifikke kompetanse


Fest i Kjeften har som prinsipp å fokusere på kvalitet over kvantitet og troen på at godt norsk håndtverk gir gode produkter og unike smaker, dette brenner vi for å vise frem! Sammen med noen av de dyktigste øl- og siderprodusentene i Norge komponerer han smakssammensetninger uten sidestykke. På en smaking presenterer Thomas spennende og unike mat og drikkekombinasjoner spesielt utvalgt for å passe sammen. Det blir garantert nye smaker og overraskende nye favoritter! Det blir en kveld med nye og spennende smaksopplevelser, snodige historier og litt fakta, der det ikke kreves noe forkunnskap - bare nysgjerrighet. Vi legger opp til at smakingen skal være uformell og lærerikt. 

Er du interessert i en smaking på din bar/restaurant, din festival, eller et privat lukket event?
Ikke nøl med å ta kontakt for å utforske mulighetene!
 

Epost: thomas@festikjeften.no

Tlf: 958 78 179 

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!